Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Investeringskrediet simulatie

Een investeringskrediet is de oplossing voor bedrijven die willen investeren zonder hun cashflow in moeilijkheden te brengen

Inleiding – Investeringskrediet simulatie

Het investeringskrediet is voor bedrijven een interessante kredietvorm. Het investeringskrediet mag hoe dan ook niet worden verward met de zogenaamde win win lening. Een win win lening is een fiscaal vriendelijke en financieel interessante lening voor particulieren die willen investeren in KMO’s of andere bedrijven. Een investeringskrediet is echter een financiering die door een bedrijf kan worden aangegaan om bijvoorbeeld een nieuwe machine aan te kopen, te investeren in nieuwe technologieĆ«n, etc. Vooraleer een investeringskrediet aan te vragen doet u er als bedrijf echter goed aan om een investeringskrediet simulatie uit te voeren. Alleen zo komt u immers tot in detail te weten hoe interessant het krediet nu al dan niet is.

Waarom een investeringskrediet simulatie uitvoeren?

Een investeringskrediet simulatie is om te beginnen gratis en vrijblijvend. U moet als potentiƫle kredietnemer dus nooit bang zijn dat u wordt opgezadeld met vervelende en onverwachte verplichtingen, want dat is niet het geval. Wel is het zo dat de kostprijs op een investeringskrediet vaak door bedrijven wordt onderschat. Het is in de praktijk immers zo dat een investeringskrediet wordt afgesloten voor aanzienlijke bedragen. Op hoge bedragen is echter ook een hoge kostprijs van toepassing en die wordt veelal over het hoofd gezien. Om op voorhand tot in detail te weten met welke kosten u rekening moet houden kan een investeringskrediet de oplossing bieden.

Wat heb ik nodig om een investeringskrediet simulatie uit te voeren?

Om een investeringskrediet simulatie uit te voeren moet u natuurlijk beschikken over een aantal gegevens. Allereerst is er bijvoorbeeld de informatie over het exacte bedrag dat u denkt nodig te hebben. Daarnaast zal een krediet simulatie u ook altijd vragen op welke termijn u denkt de lening af te kunnen betalen en zult u eventueel nog een keuze moeten maken tussen een vaste en een variabele rente. Wanneer u op deze vragen een antwoord heeft gegeven zal de investeringskrediet simulatie vervolgens probleemloos kunnen berekenen met welke kosten u rekening moet houden en vooral hoe die kosten precies evolueren. Hoe dan ook is het uitvoeren van een investeringskrediet simulatie zoals u ziet zeer interessant.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.