Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Krediet simulatie

Zonder verplichtingen een duidelijk inzicht in uw krediet met behulp van de krediet simulatie.

Inleiding krediet simulatie

Hoe goed een bepaalde bank of andere kredietverstrekker ook haar best doet om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het krediet dat u van plan bent om af te sluiten, de kans is groot dat u zelf nog het één en ander zult willen controleren. Hoewel dit vroeger bijna onmogelijk was wordt deze mogelijkheid u vandaag de dag wel geboden onder de vorm van een krediet simulatie. Met een krediet simulatie kunt u zeer eenvoudig berekenen hoeveel kosten u voor uw krediet zult moeten betalen. Daarnaast zorgt een krediet simulatie er ook voor dat u na het afsluiten van een krediet niet te maken krijgt met voorwaarden waar u het bestaan niet van afwist.

Bestaat er zoiets als een onafhankelijke krediet simulatie?

Wanneer u op zoek gaat naar een krediet simulatie zult u merken dat de meeste simulaties worden aangeboden door banken en andere kredietverstrekkers. Het spreekt voor zich dat deze krediet simulaties dan ook enkel en alleen rekening houden met de kredieten van de kredietverstrekker in kwestie. Is dit slecht? Absoluut niet, maar enkel en alleen door het uitvoeren van een krediet simulatie zult u nooit te weten komen of er eventueel nog andere goedkopere of interessantere kredieten op de markt voor u terug te vinden zijn. Een echte onafhankelijke krediet simulatie zult u op het internet waarschijnlijk niet terugvinden, maar er bestaat wel zoiets als een vergelijkingssite.

Is de uitkomst van een krediet simulatie voor de bank bindend?

Bovenstaande is natuurlijk een bijzonder interessante vraag waar verschillende antwoorden op gegeven kunnen worden. In principe is het zo dat de uitkomst van een krediet simulatie een realistisch beeld geeft van de kostprijs en het verloop van een bepaald krediet. Dit wil echter niet zeggen dat banken verplicht zijn om deze uitkomst ten allen tijde te volgen. De exacte kostprijs en voorwaarden van een bepaald krediet zijn immers veelal afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. U dient er dan ook na afloop van een krediet simulatie nog steeds rekening mee te houden dat de kans bestaat dat de werkelijke kostprijs verschilt van de gesimuleerde intrest.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.