Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Kredietsimulatie

Achterhaal zelf de exacte kostprijs van uw krediet met behulp van de kredietsimulatie.

Inleiding kredietsimulatie

Ieder krediet die we afsluiten oefent een rechtstreekse invloed uit op onze financiële situatie. Het is immers één ding om een krediet af te sluiten, maar u moet natuurlijk ook nog maandelijks een stukje van het geleende bedrag kunnen terugbetalen. Een kredietsimulatie kan u vooraleer een krediet af te sluiten in ieder geval op weg helpen om er voor te zorgen dat u de nodige reserves kunt aanleggen. Mocht u op een zeker ogenblik immers in een financieel dieptepunt terechtkomen kunt u nog altijd een beroep doen op de door u opgespaarde reserve.

Is een kredietsimulatie interessant?

Beeld u zichzelf eens de volgende situatie in. Stel, u gaat naar een zwembad zonder dat er wordt aangegeven hoe warm of koud het water precies is. Gaat u er dan zomaar induiken of toch eerst even onderzoeken welke temperatuur het water precies heeft? Dezelfde situatie kunnen we eigenlijk ook aanhalen bij het uitvoeren van een kredietsimulatie. Zomaar een krediet afsluiten zonder te weten waaraan u begint is immers geen goed idee. Een kredietsimulatie zorgt er voor dat u een duidelijk beeld krijgt van de kostprijs van het krediet, maar ook van de kredietvoorwaarden. Het spreekt dus voor zich dat een kredietsimulatie zonder twijfel erg interessant is.

Waar een kredietsimulatie uitvoeren?

Waar u precies uw kredietsimulatie uitvoert hangt eigenlijk helemaal van uzelf af. De meeste mensen hebben wel een voorkeur voor een bepaalde bank en kiezen er dan ook voor om de kredietsimulatie bij die bank uit te voeren. Op deze manier kan men na het uitvoeren van de kredietsimulatie ook meteen het krediet in kwestie aanvragen wat weer de nodige tijd uitspaart. Het is naast bovenstaande echter ook mogelijk om een kredietsimulatie uit te voeren bij een andere bank of kredietverstrekker, zolang u er maar rekening mee houdt dat een kredietsimulatie sterk afhankelijk is van kredietverstrekker tot kredietverstrekker.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.