Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Kredietsimulator

De kredietsimulator is “de” oplossing voor iedereen die zelf zijn of haar krediet wenst te simuleren.

Inleiding kredietsimulator

Vroeger was u verplicht om contact op te nemen met een bank of andere kredietverstrekker wanneer u wou te weten komen hoe de kredietovereenkomst van een bepaalde kredietvorm er precies uit zag. Vandaag de dag is dat door de komst van het internet absoluut niet meer noodzakelijk. De kredietsimulator geeft u eigenlijk alle mogelijkheden om geheel vrijblijvend en zeer eenvoudig zelf uw toekomstig krediet te simuleren. Heeft u interesse om het krediet ook daadwerkelijk af te sluiten? In de meeste gevallen kunt u dit meteen doen na het doorlopen van de kredietsimulator.

De voordelen van een kredietsimulator

Wat de voordelen van een kredietsimulator betreft kunnen we eigenlijk relatief kort zijn. Wanneer u van plan bent om een krediet aan te vragen verwachten we dat u zich waarschijnlijk niet zomaar hals over kop in een financieel avontuur wenst te storten. Het is dan ook vooral belangrijk dat u een duidelijk beeld krijgt van het verloop en de inhoud van een bepaald krediet. Het grote voordeel van een kredietsimulator is dan ook dat deze u snel en geheel vrijblijvend aangeeft met welke factoren u rekening dient te houden. Zo bent u zich niet alleen bewust van de kostprijs, maar ook van de voorwaarden waaraan u dient te voldoen.

De nadelen van een kredietsimulator

Het spreekt voor zich dat er ook nadelen verbonden zijn aan een kredietsimulator. Het belangrijkste nadeel zit hem in het feit dat iedere bank eigen kredietvoorwaarden hanteert. Dit wil zeggen dat u er nooit zomaar vanuit kunt gaan dat de uitkomst van een bepaalde kredietsimulator geldt voor alle banken. Dit is meteen ook de reden waarom de meeste (om maar niet te zeggen “alle”) kredietverstrekkers er voor kiezen om hun eigen kredietsimulator aan te bieden op hun website. Tot slot is het ook zo dat een kredietsimulator regelmatig wordt geüpdate. Ga er dan ook nooit zomaar van uit dat uw berekening van enkele maanden geleden ook vandaag nog steeds geldig is.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.