Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Maximaal krediet berekenen

Voorkom financiƫle verrassingen door het berekenen van uw maximaal krediet.

Inleiding maximaal krediet berekenen

Het komt nog steeds bijzonder vaak voor dat mensen een krediet aanvragen zonder exact te weten hoeveel ze nu eigenlijk echt kunnen lenen. Banken zijn tegenwoordig veel strenger geworden dan vroeger en dat heeft er voor gezorgd dat eventuele kredietnemers beter eerst zelf even hun maximaal krediet kunnen berekenen alvorens deze aan te vragen. Van zodra er u een bepaald krediet wordt geweigerd is de kans immers bijzonder groot dat de kredietverstrekker ook alle toekomstige kredietaanvragen met argusogen zal bekijken en geloof ons als we zeggen dat, dat absoluut niet de bedoeling is.

Hoe uw maximaal krediet berekenen?

Allereerst is er natuurlijk de belangrijke vraag waar en vooral hoe u, uw maximaal krediet kunt berekenen. Eigenlijk is dit bijzonder eenvoudig en dient u zelfs niet over hulpmiddelen te beschikken zoals bij een kredietsimulatie het geval is. Door logisch na te denken en rekening te houden met uw maandelijks inkomen kunt u immers zeer eenvoudig zelf achterhalen hoeveel uw maximaal krediet exact bedraagt. Om uw maximaal krediet te berekenen dient u dus met andere woorden geen beroep te doen op een bepaalde bank of kredietverstrekker die u misschien wel nog zou kunnen verleiden tot het afsluiten van een grotere of duurdere lening.

Uw maximaal krediet automatisch berekenen

Wanneer u het niet zo heeft voor het handmatig berekenen van uw maximaal krediet spreekt het voor zich dat u wel gebruik kunt maken van verschillende interessante berekeningen. Op de websites van bijna alle banken of andere kredietverstrekkers is immers wel een geautomatiseerd systeem terug te vinden waarmee u aan de hand van uw maandelijks inkomen kunt berekenen hoeveel u exact kunt afbetalen. Let wel, iedere bank hanteert op dit vlak haar eigen voorwaarden. Het is dan ook perfect mogelijk dat u bij bank A meer geld zult kunnen lenen dan bij bank B het geval is. Ook hier kunt u beter rekening mee houden bij het berekenen van uw maximaal krediet.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.