Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Simulator woonkrediet

Simulator woonkrediet, een onmisbaar hulpmiddel bij het afsluiten van een woonkrediet.

Inleiding simulator woonkrediet

Niet voor niets is iedereen het er over eens dat een woonkrediet tot één van de zwaarste kredieten op de financiële markt behoort. Het bedrag dat u door middel van een woonkrediet zult lenen is (net als de kostprijs overigens) immers veel hoger dan het geval is bij een doorsnee krediet. Op zich is dit natuurlijk ook niet meer dan normaal, een huis kost immers handenvol geld, maar het is daarom erg belangrijk om te weten waaraan u begint. Een simulator woonkrediet doorlopen kan in dit geval dan ook absoluut een meerwaarde betekenen.

Wat heb ik nodig voor een simulator woonkrediet?

Om een simulator woonkrediet te doorlopen dient u eigenlijk slechts over een beperkte hoeveelheid aan informatie te beschikken. Belangrijk is vooral dat u een goed idee heeft van de aankoopwaarde van uw woning. Aan de hand daarvan zal de krediet simulatie immers gaan berekenen hoeveel u met behulp van een woonkrediet kunt lenen. Een simulator woonkrediet zal u daarnaast ook altijd vragen op welke termijn u de lening denkt terug te kunnen betalen. Probeer ten allen tijde gebruik te maken van een zo optimaal mogelijke looptijd zodat u nooit voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Is een simulator woonkrediet veilig?

Een simulator woonkrediet is eigenlijk niets meer of minder dan een gewone krediet simulatie die wordt opgezet door banken of andere kredietverstrekkers. Voor het doorlopen van een simulator woonkrediet hoeft u in zowat alle gevallen geen persoonlijke gegevens in te voeren waardoor het niet alleen een zeer eenvoudige, maar ook veilige manier is om uw krediet te simuleren. Een simulator woonkrediet uitvoeren doet u wel beter op de website van bekende banken of kredietverstrekkers. Doet u dit niet, dan wordt het steeds aangeraden om geen persoonlijke gegevens te verstrekken aan de website waar de simulator woonkrediet op terug te vinden is.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.