Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Hypothecaire lening simulatie

Een hypothecaire lening simulatie is uw verzekering tegen onverwachte hoge hypotheeklasten

Inleiding – Hypothecaire lening simulatie

Een hypothecaire lening simulatie wordt nog steeds erg vaak weg gelachen. Veel mensen vinden het niet nodig om een dergelijke simulatie te doorlopen tot ze er achter komen dat ze toch niet helemaal correct op de hoogte waren van de voorwaarden en beperkingen die aan hun krediet zijn verbonden. Helaas is het in dat geval veelal al te laat. Een hypothecaire lening simulatie is nochtans heel interessant. Het is een kosteloze en tevens ook vrijblijvende manier om nog vooraleer een kredietovereenkomst te ondertekenen reeds op de hoogte te zijn van de inhoud van de overeenkomst. Een hypothecaire lening simulatie is dus zeker niets om zomaar van tafel te vegen, want het kan er wel degelijk voor zorgen dat u kunt rekenen op heel wat essentiƫle zekerheden.

Is een hypothecaire lening simulatie betrouwbaar?

Een hypothecaire lening simulatie biedt eventuele kredietnemers een glasheldere kijk op het krediet die ze van plan zijn om af te sluiten. Wat dat betreft is een hypothecaire lening simulatie zeker en vast betrouwbaar. Het enige probleem waar u rekening mee moet houden is het feit dat vaak geen gebruik wordt gemaakt van de meest actuele gegevens. Hierdoor kan het voorvallen dat de uitkomst van een hypothecaire lening simulatie toch enigszins verschilt van die van het echte krediet. Het wordt hoe dan ook aan alle kredietnemers aangeraden om niet alleen een hypothecaire lening simulatie uit te voeren, maar ook na te gaan bij de bank of de uitkomst van die simulatie al dan niet volledig correct is.

Wat heb ik nodig om een hypothecaire lening simulatie uit te voeren?

Om een hypothecaire lening simulatie uit te voeren moet u eigenlijk gewoon in het bezit zijn van alle standaard informatie die verbonden is aan het aanvragen van een hypothecaire lening. U zult met andere woorden moeten ingeven welk bedrag u denkt te gaan lenen, hoelang de looptijd ongeveer moet zijn en welke vorm van rente uw voorkeur geniet. Met deze gegevens kan de simulatie aan de slag en kan het u voorzien van een glashelder beeld van de lening die u van plan bent om af te sluiten.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.