Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Krediet simulator uitleg

Een krediet simulator, de ideale manier om te weten te komen wat u van uw krediet mag verwachten.

Inleiding krediet simulator uitleg

Een krediet simulator werd in het leven geroepen omdat de vraag van mensen om zelf hun potentieel krediet te kunnen berekenen doorheen de jaren flink is toegenomen. Mensen willen met de komst van het internet immers helemaal geen ellenlange afspraken meer moeten maken met de bank om te weten te komen wat ze voor een bepaald krediet exact zullen moeten betalen. De komst van de krediet simulator heeft er in ieder geval voor gezorgd dat mensen nu gewoon van thuis uit hun krediet kunnen berekenen.

Hoe betrouwbaar is een krediet simulator?

In zowat alle gevallen wordt een krediet simulator door een bank of andere kredietverstrekker op het internet geplaatst. Dit zorgt er voor dat een krediet simulator u altijd een relatief helder en realistisch beeld geeft van het krediet dat u denkt af te zullen sluiten. Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat een krediet simulator steeds uitsluitend rekening houdt met de kredieten van de bank in kwestie. Omwille van deze reden wordt het dan ook steevast aangeraden om uw krediet niet enkel en alleen te simuleren of te berekenen, maar ook te vergelijken.

De ene krediet simulator is de andere niet

Hou er bij uw zoektocht naar een krediet simulator wel ten allen tijde rekening mee dat de meeste banken er voor kiezen om gebruik te maken van verschillende krediet berekeningen. Het spreekt immers voor zich dat een gewone persoonlijke lening aanzienlijk verschilt ten opzichte van een hypothecaire lening en dat is terug te zien in de krediet simulatie. Zorg er dan ook alvorens het doorlopen van een krediet simulator altijd voor dat u op de hoogte bent van de voor u meest geschikte kredietvorm. Dit kan u flink wat tijd besparen en kan er op de koop toe eveneens voor zorgen dat u met de uitkomst van uw krediet simulator meteen aan de slag kunt gaan.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.