Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Kredietvormen

Voor welke kredietvorm u ook kiest, het wordt altijd aangeraden om een krediet simulatie uit te voeren

Inleiding – Kredietvormen

Wanneer u tegenwoordig een lening af wil sluiten zult u een keuze moeten maken uit een uitgebreid aanbod aan allerhande kredietvormen. De tijd dat er enkel en alleen een gewone lening op afbetaling bestond behoort dan ook voorgoed tot het verleden. Voor mensen die weinig of geen kennis hebben van de financiële wereld is het vaak niet eenvoudig om uit te zoeken welke kredietvorm het best voldoet aan hun verwachtingen. Om dit te kunnen achterhalen kunt u er voor kiezen om een beroep te doen op een zogenaamde krediet simulatie. Een krediet simulatie biedt u op een eenvoudige manier de mogelijkheid om te kunnen achterhalen welke voorwaarden en welke kostprijs er aan een bepaald krediet verbonden zijn en dat is veelal precies de informatie waar u naar op zoek bent.

Wat kan een krediet simulatie voor mij betekenen?

Een krediet simulatie is eigenlijk een soort van voorstelling van wat uw toekomstige financiering precies zal inhouden. Een krediet simulatie kan dan ook op verschillende manieren en vooral voor verschillende kredieten worden afgesloten. De belangrijkste reden om een krediet simulatie uit te voeren zit hem natuurlijk in de kostprijs van uw krediet. Een krediet simulatie is immers de eenvoudigste en meest voor de hand liggende mogelijkheid om uw potentiële lening te berekenen en dat zonder kosten of enige verplichtingen. Het wordt aan potentiële kredietnemers dan ook steeds aangeraden om een krediet simulatie uit te voeren alvorens naar de bank te stappen.

Waar vind ik een krediet simulatie?

Allereerst is het zo dat er verschillende soorten krediet simulaties op de markt terug te vinden zijn. In eerste instantie zijn er natuurlijk de simulaties die worden geplaatst op de websites van banken en andere geldverstrekkers. Daarnaast zijn er echter ook complete websites of systemen die niet alleen in staat zijn om een krediet te simuleren, maar die vervolgens ook nog eens gaan onderzoeken welke kredietverstrekker u kan voorzien van het goedkoopste krediet. Dergelijke websites zoeken aan de hand van de door u ingevoerde gegevens met andere woorden naar kredietverstrekkers die voldoen aan uw verwachtingen en die een zo laag mogelijke prijs kunnen garanderen. Over het algemeen wordt een krediet simulatie echter steeds uitgevoerd op de website van de bank die u vermoedelijk de financiering zal verstrekken.

Krediet simulator Beobank

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.