Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Leningen vergelijken

Wie wil lenen, zal dat bij voorkeur aan de meest interessante voorwaarden willen doen, de beste prijs en de meest flexibele betalingsmodaliteiten. Om ervoor te zorgen dat de lening ook effectief wordt afgesloten bij de kredietverstrekker die dit allemaal te bieden heeft, moet vooraf vergeleken worden. Er zijn tal van banken, leenkantoren en privépersonen die leningen aanbieden via magazines, reclamecampagnes, internet of kantoor en je ziet door de bomen het bos haast niet meer. In één, twee, drie de beste vinden is dus een opgave van formaat geworden. Hoe ga je nu het beste te werk?

Kredietmakelaar

Een optie die je hebt is om via een kredietmakelaar te gaan. Dit is een onpartijdige tussenpersoon die voor jou op zoek gaat bij de diverse kredietverstrekkers naar de lening die het beste bij jouw situatie past. Gezien de kredietmakelaar over een ruime ervaring beschikt, zal hij veel resultaat kunnen leveren op een korte termijn. Het nadeel van deze tussenpersoon is de extra kost die betaalt moet worden en het risico dat de makelaar zich beperkt tot enkele vaste kredietverstrekkers.

Online vergelijkingstool

Een andere optie is om gebruik te maken van één van de vele online vergelijkingstools. Hier betreft het programma’s die de gegevens van verschillende kredietverstrekkers naast elkaar zet en je op die manier toelaat ze snel met elkaar te vergelijken. Het risico bij deze vergelijking is dat je verouderde informatie krijgt en dat de selectie vergeleken kredietverstrekkers te beperkt is.

Zelf op zoek

Als laatste kan je zelf overal informatie aanvragen of opzoeken om dan te analyseren en te vergelijken. Het grote voordeel van deze manier is dat je geheel in de hand hebt hoe volledig je wilt zijn en hoeveel verschillende partijen je wenst te bekijken. Het nadeel is de tijd die hierin kruipt, want wie goed wil vergelijken zal zowel online, op kantoor als via de magazines moeten werken.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.