Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Overbruggingskrediet simulatie

Een overbruggingskrediet simuleren is eenvoudig, gratis en zeer interessant

Inleiding – Overbruggingskrediet simulatie

Een overbruggingskrediet is voor veel mensen een interessante kredietvorm, alleen is het vaak bijzonder moeilijk om te achterhalen hoeveel u door middel van een dergelijke financiering precies kunt lenen. Kenmerkend voor een overbruggingskrediet is immers dat u steeds een tijdelijke bepaalde waarborg moet verstrekken. In de meeste gevallen wordt een overbruggingskrediet dan ook afgesloten als overbruggingshypotheek waarbij mensen het eerste huis in pand geven om de aankoop van een tweede huis te financieren. Van zodra het eerste huis is verkocht wordt de kredietlijn afgelost en stopgezet. Hoe dan ook is het overbruggingskrediet zoals u ziet een complex krediet waardoor het absoluut geen kwaad kan om even kennis te maken met de mogelijkheden van de zogenaamde overbruggingskrediet simulatie.

Wat doet een overbruggingskrediet simulatie precies?

Een overbruggingskrediet simulatie is een simulatie die aan de hand van door u ingevoerde informatie probeert te berekenen hoeveel u met behulp van een overbruggingskrediet kunt lenen. Het bedrag dat u kunt lenen is immers zoals eerder reeds aangehaald afhankelijk van onder andere de waarde van de door u verstrekte waarborg. Daarnaast is ook het doel van het overbruggingskrediet bepalend voor het precieze bedrag dat u kunt lenen. Zoals eveneens in de inleiding reeds aangehaald kan een overbruggingskrediet immers als gewoon krediet, maar ook als hypothecaire lening worden afgesloten. Het spreekt voor zich dat u met deze laatste wel aanzienlijk hogere bedragen kunt lenen.

Is een overbruggingskrediet simulatie verplicht?

Het uitvoeren van een overbruggingskrediet simulatie is absoluut niet verplicht, maar het wordt door financiƫle experts wel ten stelligste aangeraden. Een overbruggingskrediet simulatie zorgt er immers voor dat u nog vooraleer u naar de bank gaat reeds een goed idee heeft van wat uw mogelijkheden zijn en vooral hoeveel kosten u eventueel zult moeten betalen. Let wel, hoe interessant een overbruggingskrediet simulatie ook mag zijn, de uitkomst er van is voor een bank of andere kredietverstrekker nooit bindend. Ga dus met andere woorden niet alleen verder op de uitkomst van een overbruggingskrediet simulatie, maar vraag ook zeker een offerte aan bij de desbetreffende bank. Die is immers wel bindend.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.