Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen dan is het mogelijk om online een krediet simulatie uit te voeren. Op deze manier krijgt u inzicht in uw maximale leen mogelijkheden. Deze website helpt u op weg met informatie en hulp middelen welk bedrag u kunt lenen. Doe de online lening simulatie en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn. Onze partners zoals de Beobank bieden de beste tarieven in de markt.

Advertentie

Zwarte lijst leningen

Leningen kunnen worden verstrekt aan mensen op de zwarte lijst

Inleiding – Zwarte lijst leningen

De zwarte lijst wordt aanzien als een grote belemmering. Vooral wat het aanvragen van een lening betreft is het vaak zo dat iedereen er automatisch vanuit gaat dat ze niet langer over de mogelijkheid beschikken om een financiering af te sluiten wanneer ze op de zwarte lijst staan. Toch hoeft dat lang niet altijd het geval te zijn. Het klopt inderdaad dat banken wantrouwig zijn tegenover mensen die op de zwarte lijst staan, maar wanneer u de bank kunt aantonen dat uw bestaande schulden worden afbetaald en u over voldoende reserve beschikt om een lening af te betalen is de kans bestaande dat deze toch bereid zal zijn om u een krediet toe te kennen.

Bestaat er een speciale lening simulatie voor mensen op de zwarte lijst?

U bent er zich ongetwijfeld van bewust dat er tegenwoordig heel wat verschillende zogenaamde krediet simulaties op de markt te vinden zijn. Deze simulaties zijn speciale berekeningen die de kredietnemer een duidelijke kijk kunnen geven op het krediet dat hij of zij van plan is om af te sluiten. Maar bestaat er ook een speciale lening simulatie voor mensen die een lening willen aanvragen terwijl ze op de zwarte lijst staan? Helaas niet… U kunt er natuurlijk voor kiezen om een gewone standaard krediet simulatie uit te voeren, maar deze zal geen rekening houden met uw status op de zwarte lijst waardoor de uitkomst van de simulatie eigenlijk vrijwel onbetrouwbaar kan genoemd worden.

Een zwarte lijst lening afsluiten

Banken beschikken als vanzelfsprekend niet over zogenaamde zwarte lijst leningen. U zult met andere woorden gewoon naar de bank moeten stappen met de vraag om een lening af te sluiten. Staat de bank deze lening toe, dan zullen de voorwaarden besproken worden. Let wel, hou er steeds rekening mee dat mensen die op de zwarte lijst staan eerder zelden van een krediet worden voorzien. Hoe dan ook loont het altijd de moeite om even met de bank te gaan praten. Probeer vervolgens zo goed mogelijk duidelijk te maken welke inspanningen u levert om uw financiƫle situatie op orde te krijgen (en te houden) en de bank zal op een objectieve manier oordelen of u al dan niet in staat bent om een lening af te betalen.

Advertentie

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.